Çok sayıda davetlinin katılımıyla kurdelesi kesilerek hizmete giren Lale Tavukçuluk açıldı.

Gözden kaçırmayın

13. ŞAKİR SÜTER GAZETECİLİK YARIŞMASI’NIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU13. ŞAKİR SÜTER GAZETECİLİK YARIŞMASI’NIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

64 yıldan bu yana Aliağa’da faaliyet gösteren Lale Mandıra, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya ve Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir’in katılımlarıyla açılış kurdelesini kestikleri Lale Tavukçuluk törenle hizmete açıldı.


1960 yılından bu yana 64 yıldan beri gıda sektöründe Lale Mandıra ismiyle hizmet veren Sebahattin Orhan, gıda sektöründeki deneyimine, güvenirliliğine ve tanınırlığına güvenerek sektörün diğer bir kolu olan Lale Tavukçuluk’u da bünyelerine katmış oldular.

Açılışa, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Çağatay Güç, Ak Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Tansu Kaya ve Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir ile ço kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Okunan dualardan sonra kurdele kesildi, protokol ve davetliler işletmeyi gezdi.

Çeşitli ikramların yapıldığı Lale Tavukçuluk, Kazım Dirik Mah. İstiklal Cad. No:59/C (Mustafa Ekmekçi Meydanı) Aliağa’da hizmet veriyor.