Ak Parti İzmir milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Aliağa ziyareti kapsamında Pati Parkı ziyaret etti.

Gözden kaçırmayın

Aliağa’nın Düşmandan Kurtuluşunun 102.Yılı KutlandıAliağa’nın Düşmandan Kurtuluşunun 102.Yılı Kutlandı

Ak Parti İzmir milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Aliağa ziyareti kapsamında Pati Parkı ziyaret etti ve barınaktan ismini Karam koyduğu bir köpek yavrusunu sahiplendi.

İzmir milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Ak Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir ile birlikte  Aliağa Mahalle Muhtarlarıyla yemekli toplantıda beraber oldu. Yerel hizmetlerde güçlü belediyecilik hakkında yapılan yemekli toplantıda, muhtarların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi. Muhtarlardan gelen Gediz Elektrik, Türk Telekom, İzmirgaz gibi kurumların hizmetleri hakkında şikayet alan Çankırı, sıkıntıların en kısa sürede ortadan kaldırılmak adına ilgili kurum müdürlerini telefola arayarak, gerekli olan önlemlerin acilen alınması konusunda talimat verdi ve mevcut sıkıntıların takipçisi olduğunu belirtti.

Aliağa'lı muhtarlarla yapılan toplantıdan sonra Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Ak parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Demir ve beraberindekilerle Aliağa Belediyesi'ne ait Pati Park'a geçen Çankırı, burada bir köpek yavrusunu da sahiplendi. Pati Park ile ilgili Acar'a memnuniyetini dile getiren Çankırı, "İzmir'de bu işi hakkıyla yapan tek belediyemiz olan Aliağa Belediye Başkanımıza burada teşekkür ediyorum. 4 sene önce kurmuş olduğu barınak, tüm Aliağa'daki canlarımıza hizmet ediyor." diyerek memnuniyetini ifade etti.

Ak Parti İzmir milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı'nın Karam ismini verdiği barınaktan bir köpek yavrusunu sahiplenmesi sebebiyle konuşan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, "Sayın vekilin bu örnek davranışı tüm halkımıza da örnek olacaktır. Bizde diyoruzki her eve bir dost sahiplenmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.