TFF 3. Lig’in 23. haftasında Artvin Hopaspor ile mücadele edecek olan Aliağaspor FK, maç hazırlıklarına devam etti.

Gözden kaçırmayın

FOÇA’DA RÜZGAR SÖRFÜ HEYECANIFOÇA’DA RÜZGAR SÖRFÜ HEYECANI

9 Mart Cumartesi günü Aliağa Atatürk Stadyumu’nda saat 14:00’de başlayacak olan maçın hazırlıklarına Aliağa’da bulunan tesislerde devam eden Aliağaspor FK’da, geçen hafta deplasmanda alınan galibiyetten dolayı morallerin yüksek olduğu görüldü. Yeni Teknik Direktör Fatih Çardak yönetiminde hazırlıklarına devam eden Aliağaspor FK, seyircisi önünde oynayacağı Artvin Hopaspor maçına hazırlıklarını sıkı tutuyor.

Aliağaspor FK ile Artvin Hopaspor arasında oynanacak maçı, Hakem Esad Sadık Demirtaş yönetecek.

Zirve mücadesi verdiği Kepez Belediyespor’un maç kaybetmesini bekleyen Aliağaspor FK, TFF 3. Lig’de oynadığı 21 maçta topladığı 49 puan ile 2. Sırada bulunuyor. Bu hafta evinde karşılaşacağı Artvin Hopaspor ise oynadığı 20 maçta topladığı 28 puan ile 8. Sırada bulunuyor. Ligde oynadığı hiçbir maçı kaybetmeyen ve namağlup ünvanı ile ligde mücadele eden Aliağaspor FK, seyircisi önünde kazanarak, zirve yarışına devam etmek ve namağlup ünvanını korumak istiyor.

9 Mart Cumartesi günü Aliağa Atatürk Stadyumu’nda saat 14:00’de Aliağaspor FK ile Artvin Hopaspor arasında oynanacak maçın biletleri, Ağastore’dan da satışı başladı. Aliağaspor FK, taraftarına çağrı yaparak, “2023-2024 TFF 3 Lig 23. haftasında Artvin Hopaspor ile oynayacağımız maçımızda sende yanımızda ol. Aliağa Futbol Kulübü’müzün, 09 Mart Cumartesi saat 14.00’da Aliağa Atatürk Stadı’nda, Artvin Hopaspor ile karşılaşacağı maça tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Tribünde yerini al, Şampiyonluğa ortak ol” ifadeleri kullanılarak tüm Aliağalıları maça davet etti.