23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nce özel olarak hazırlanan Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri tarafından sunulacak program ile kutlanacak.

Gözden kaçırmayın

İzmir’in barajlarında su seviyesi düştüİzmir’in barajlarında su seviyesi düştü

Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı düzenleyecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan Salı günü saat 10:30'da Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunması ile başlayacak.

Kutlama programı, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından özel olarak hazırlanan ve Cumhuriyet İlkokulu tarafından sunulacak özel kutlama programıyla, Avcı Ramadan Parkı'nda devam edecek. Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Akyüz'ün, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacağı kutlama programında, Ritim Gösterisi, Anasınıfı Dans Gösterisi, Jimnastik Gösterisi, Karete Gösterisi, çeşitli dans gösterileri ve Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışları ile Ödül Töreni'nden sonra son bulacak.

Ayrıca bu yıl, Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney ve Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar koltuklarını, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle çocuklara teslim edecekler.