Veri Politikası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca, XXXXX olarak ("XXXXX") kişisel verilerinizi güvenliği konusunda azami özeni göstermekteyiz. KVKK kapsamında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Kişisel verilerinize ilişkin

KVKK uyarınca "kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi" kişisel veridir. Bu bağlamda işbu sayımla sınırlı kalmamak kaydıyla size daha iyi hizmet verebilmek, istatiksel çalışmalar yapabilmek, reklam ve pazarlama faaliyetimizi yürütebilmek adına; adınız, soyadınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz ve doğum yeriniz, telefon numaranızın, resim, görüntü ve ses kaydınız, IP adresiniz, elektronik posta adresiniz, sosyal medya hesapları üzerinden bağlanılması durumunda o kanala ait bilgileriniz başta olmak üzere kullanıcı olarak kişiliğinizle doğrudan veya dolaylı olarak tanımlanan her türlü kişisel bilgileriniz kişisel veri sıfatıyla KVKK kapsamında tarafımızca saklanacaktır.

Kişisel verilerinizin kimlerle paylaşılacağına ilişkin

Toplanan kişisel verileriniz; XXXXX ve ona bağlı doğrudan veya dolaylı bağlı olduğu grup şirketleri tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalanabilmeniz, müşteri ve izleyicilerimizi tanımak, faaliyet gösterdiğimiz alanlarda tercihlerinizi ve kullanım alışkanlarınızı anlamak, buna ilişkin araştırma, bilgilendirme yapabilmek, pazarlama ve reklam çalışmalarımızı şekillendirmek, şirket stratejimizi belirlemek ile XXXXX insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, grup şirketlerimize, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu'nun 8 ve 9 numaralı maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Kişisel verilerinizi toplama yöntemi ve hukuki sebebine ilişkin

Kişisel Verileriniz, her türlü yazılı, sözlü veya elektronik ortam üzerinden verdiğiniz beyan ve onaylarla toplanmakta ve KVKK'ın 5 ve 6 numaralı maddelerinde listelenen şartlara uygun olarak işlemektedir.

Kişisel Verileriniz yönelik haklarınıza ilişkin

KVKK'ın 11 numaralı maddesi gereği aktifbulten.com.tr sitesi üzerinden başvurarak:

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme
  • KVKK ile öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesini talep etme veya silinmesini talep etme hallerinde yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.
Çerez (Cookie) kullanımına ilişkin

Çerezler (Cookie) internet sitemizi ziyaret ettiğinizde veya mobil uygulamamızı kullanmanız halinde internet tarayıcınız tarafından yüklenen ve bilgisayar veya mobil uygulama kullandığınız cep telefonu, tablet (vb.) içinde tanımlama dosyalarıdır. Tarafınıza daha iyi hizmet sunabilmek için iş bu Kişisel Verilerinizi kullanma koşullarına bağlı kalarak sitemizde gezinme bilgilerinizi saklamakta; 3. Kişilerle paylaşabilmekteyiz. Kalıcı çerez ve geçici çerez olmak üzere iki tür çerez bulunmaktadır. Kalıcı çerez, internet sitemizi ziyaret ettiğinizde oluşturulur ve geçerlilik süresi bitene kadar saklı kalmaya devam eder. Geçici çerez, internet sitemizi ziyaret ettiğiniz esnada oluşturulur ve internet sitemizde geçirdiğiniz süre boyunca aktif kalır daha sonra erer.

Çerezlerin bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız tarayıcınızın ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Çerez yönetim ayarları tarayıcıdan tarayıcıya farklılık göstermekte ve modern tarayıcıların yardım menüleri altında çerezlere ilişkin detaylı bilgiler yer almaktadır.

Kişisel verilere ilişkin iletişim izin metni

İşbu metin ile birlikte, paylaşmış olduğunuz isim, soy isim, yaş, cinsiyet, medeni durum, yaşanılan bölge, eğitim düzeyi, ilgi alanları, her türlü yazılı ve görsel basına ilişkin alışkanlığı-tercih, zevk ve beğeniler, fatura içerikleri, cep telefonu numarası, mail, IP adresi ve ikametgâh adres bilgileri ile kredi kartı bilgileri gibi kişisel bilgilerinizin toplanması; kişisel bilgilerinizin; tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi, satış, pazarlama ve benzer amaçlı her türlü iletişim mesajlarının gönderilmesi, istatiksel bilgi oluşturulması amacıyla; otomatik olan/olmayan yöntemlerle temin, devralınma, yasal azami süreler aşılmamak üzere öngörülecek süre ile yurt içinde ve dışında yazılı/manyetik arşivlere kaydedilme, depolanma, muhafaza, elde edilebilir hale getirilme, kullanılma, güncellenme, değiştirilme, birleştirilme, yeniden düzenlenme, sınıflandırılma, açıklanma, paylaşım, (yurt içinde-dışına) aktarılma, transfer ve sair işlenmelere tabi tutulabilecek ve aynı amaçlara yönelik olarak; tüm XXXXX Murat Öztürk ile de paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız.

Bu kişisel verileriniz satış pazarlama amaçlı tarafınızı bilgilendirme, kişi hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla hukuken meşru menfaatler için gereken veya zorunlu olan durumlarda, olası gönderilerinizin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta, kargo yoluyla bildirimlerimizin ve ürünlerinizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, ilgili mevzuat hükümlerine riayet edilerek 3. kişi/kurumlarla paylaşılacaktır. Kanunen zorunlu ise bazı uygulamalar için ayrıca izniniz de rica edilebilecektir. XXXXX Murat Öztürk'e başvurunuzla kişisel verileriniz isteminize göre silinebilir, yok edilebilir veya anonim hale getirilebilir. Bu başvurunuza karşı yasal azami sürede talepleriniz yerine getirilecektir.

Puan Durumu
  • TakımlarPO
  • 1 Beşiktaş 44 20
  • 2 Galatasaray 39 20
  • 3 Fenerbahçe 39 19
  • 4 Gaziantep FK 35 20
  • 5 Trabzonspor 33 20
  • 6 Hatayspor 32 20
  • 7 Aytemiz Alanyaspor 31 19
  • 8 Fatih Karagümrük 30 20
  • 9 Evkur Yeni Malatyaspor 27 20
  • 10 Antalyaspor 26 20
  • 11 Göztepe 25 20
  • 12 Çaykur Rizespor 25 20
  • 13 Sivasspor 24 19
  • 14 Başakşehir 24 20
  • 15 Atiker Konyaspor 23 20
  • 16 Kasımpaşa 22 19
  • 17 Kayserispor 19 19
  • 18 Gençlerbirliği 19 20
  • 19 MKE Ankaragücü 18 19
  • 20 BB Erzurumspor 17 20
  • 21 Denizlispor 14 20
  • Detaylı puan durumu için tıklayın
  • TakımlarPO
  • 1 Giresunspor 38 18
  • 2 Yilport Samsunspor 36 18
  • 3 Istanbulspor 34 17
  • 4 Altay İzmir 32 18
  • 5 Adana Demirspor 31 18
  • 6 Keçiörengücü 31 18
  • 7 Bursaspor 30 18
  • 8 Tuzlaspor 30 18
  • 9 Altınordu 28 17
  • 10 Royal Hastanesi Bandirmaspor 27 18
  • 11 Adanaspor 21 17
  • 12 Ümraniyespor 20 18
  • 13 Boluspor 19 18
  • 14 Akhisar Belediyespor 16 18
  • 15 Menemenspor 16 17
  • 16 Balıkesirspor 16 18
  • 17 Ankaraspor 10 18
  • 18 Eskişehirspor 4 18
  • Detaylı puan durumu için tıklayın
  • TakımlarPO
  • 1 Manchester United 40 19
  • 2 Manchester City 38 18
  • 3 Leicester City 38 19
  • 4 Liverpool 34 19
  • 5 Tottenham Hotspur 33 18
  • 6 Everton 32 17
  • 7 West Ham United 32 19
  • 8 Aston Villa 29 17
  • 9 Chelsea 29 19
  • 10 Southampton 29 18
  • 11 Arsenal 27 19
  • 12 Leeds United 23 18
  • 13 Crystal Palace 23 19
  • 14 Wolverhampton Wanderers 22 19
  • 15 Burnley 19 18
  • 16 Newcastle United 19 19
  • 17 Brighton & Hove Albion 17 19
  • 18 Fulham 12 18
  • 19 West Bromwich Albion 11 19
  • 20 Sheffield United 5 19
  • Detaylı puan durumu için tıklayın
  • TakımlarPO
  • 1 Atlético Madrid 44 17
  • 2 Real Madrid 40 19
  • 3 FC Barcelona 37 19
  • 4 Sevilla FC 36 19
  • 5 Villarreal CF 34 20
  • 6 Real Sociedad 31 20
  • 7 Granada CF 28 20
  • 8 Real Betis 27 20
  • 9 RC Celta 24 20
  • 10 Cádiz CF 24 20
  • 11 Levante UD 23 19
  • 12 Getafe CF 23 18
  • 13 Athletic Club 21 18
  • 14 Valencia CF 20 19
  • 15 SD Eibar 20 20
  • 16 Real Valladolid 20 20
  • 17 CA Osasuna 19 20
  • 18 Deportivo Alavés 18 20
  • 19 Elche CF 17 18
  • 20 SD Huesca 13 20
  • Detaylı puan durumu için tıklayın