Veri Politikası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca, XXXXX olarak ("XXXXX") kişisel verilerinizi güvenliği konusunda azami özeni göstermekteyiz. KVKK kapsamında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Kişisel verilerinize ilişkin

KVKK uyarınca "kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi" kişisel veridir. Bu bağlamda işbu sayımla sınırlı kalmamak kaydıyla size daha iyi hizmet verebilmek, istatiksel çalışmalar yapabilmek, reklam ve pazarlama faaliyetimizi yürütebilmek adına; adınız, soyadınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz ve doğum yeriniz, telefon numaranızın, resim, görüntü ve ses kaydınız, IP adresiniz, elektronik posta adresiniz, sosyal medya hesapları üzerinden bağlanılması durumunda o kanala ait bilgileriniz başta olmak üzere kullanıcı olarak kişiliğinizle doğrudan veya dolaylı olarak tanımlanan her türlü kişisel bilgileriniz kişisel veri sıfatıyla KVKK kapsamında tarafımızca saklanacaktır.

Kişisel verilerinizin kimlerle paylaşılacağına ilişkin

Toplanan kişisel verileriniz; XXXXX ve ona bağlı doğrudan veya dolaylı bağlı olduğu grup şirketleri tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalanabilmeniz, müşteri ve izleyicilerimizi tanımak, faaliyet gösterdiğimiz alanlarda tercihlerinizi ve kullanım alışkanlarınızı anlamak, buna ilişkin araştırma, bilgilendirme yapabilmek, pazarlama ve reklam çalışmalarımızı şekillendirmek, şirket stratejimizi belirlemek ile XXXXX insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, grup şirketlerimize, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu'nun 8 ve 9 numaralı maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Kişisel verilerinizi toplama yöntemi ve hukuki sebebine ilişkin

Kişisel Verileriniz, her türlü yazılı, sözlü veya elektronik ortam üzerinden verdiğiniz beyan ve onaylarla toplanmakta ve KVKK'ın 5 ve 6 numaralı maddelerinde listelenen şartlara uygun olarak işlemektedir.

Kişisel Verileriniz yönelik haklarınıza ilişkin

KVKK'ın 11 numaralı maddesi gereği aktifbulten.com.tr sitesi üzerinden başvurarak:

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme
  • KVKK ile öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesini talep etme veya silinmesini talep etme hallerinde yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.
Çerez (Cookie) kullanımına ilişkin

Çerezler (Cookie) internet sitemizi ziyaret ettiğinizde veya mobil uygulamamızı kullanmanız halinde internet tarayıcınız tarafından yüklenen ve bilgisayar veya mobil uygulama kullandığınız cep telefonu, tablet (vb.) içinde tanımlama dosyalarıdır. Tarafınıza daha iyi hizmet sunabilmek için iş bu Kişisel Verilerinizi kullanma koşullarına bağlı kalarak sitemizde gezinme bilgilerinizi saklamakta; 3. Kişilerle paylaşabilmekteyiz. Kalıcı çerez ve geçici çerez olmak üzere iki tür çerez bulunmaktadır. Kalıcı çerez, internet sitemizi ziyaret ettiğinizde oluşturulur ve geçerlilik süresi bitene kadar saklı kalmaya devam eder. Geçici çerez, internet sitemizi ziyaret ettiğiniz esnada oluşturulur ve internet sitemizde geçirdiğiniz süre boyunca aktif kalır daha sonra erer.

Çerezlerin bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız tarayıcınızın ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Çerez yönetim ayarları tarayıcıdan tarayıcıya farklılık göstermekte ve modern tarayıcıların yardım menüleri altında çerezlere ilişkin detaylı bilgiler yer almaktadır.

Kişisel verilere ilişkin iletişim izin metni

İşbu metin ile birlikte, paylaşmış olduğunuz isim, soy isim, yaş, cinsiyet, medeni durum, yaşanılan bölge, eğitim düzeyi, ilgi alanları, her türlü yazılı ve görsel basına ilişkin alışkanlığı-tercih, zevk ve beğeniler, fatura içerikleri, cep telefonu numarası, mail, IP adresi ve ikametgâh adres bilgileri ile kredi kartı bilgileri gibi kişisel bilgilerinizin toplanması; kişisel bilgilerinizin; tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi, satış, pazarlama ve benzer amaçlı her türlü iletişim mesajlarının gönderilmesi, istatiksel bilgi oluşturulması amacıyla; otomatik olan/olmayan yöntemlerle temin, devralınma, yasal azami süreler aşılmamak üzere öngörülecek süre ile yurt içinde ve dışında yazılı/manyetik arşivlere kaydedilme, depolanma, muhafaza, elde edilebilir hale getirilme, kullanılma, güncellenme, değiştirilme, birleştirilme, yeniden düzenlenme, sınıflandırılma, açıklanma, paylaşım, (yurt içinde-dışına) aktarılma, transfer ve sair işlenmelere tabi tutulabilecek ve aynı amaçlara yönelik olarak; tüm XXXXX Murat Öztürk ile de paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız.

Bu kişisel verileriniz satış pazarlama amaçlı tarafınızı bilgilendirme, kişi hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla hukuken meşru menfaatler için gereken veya zorunlu olan durumlarda, olası gönderilerinizin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta, kargo yoluyla bildirimlerimizin ve ürünlerinizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, ilgili mevzuat hükümlerine riayet edilerek 3. kişi/kurumlarla paylaşılacaktır. Kanunen zorunlu ise bazı uygulamalar için ayrıca izniniz de rica edilebilecektir. XXXXX Murat Öztürk'e başvurunuzla kişisel verileriniz isteminize göre silinebilir, yok edilebilir veya anonim hale getirilebilir. Bu başvurunuza karşı yasal azami sürede talepleriniz yerine getirilecektir.

Puan Durumu
  • TakımlarPO
  • 1 Trabzonspor 53 26
  • 2 Başakşehir 53 26
  • 3 Galatasaray 50 26
  • 4 Sivasspor 49 26
  • 5 Beşiktaş 44 26
  • 6 Aytemiz Alanyaspor 43 26
  • 7 Fenerbahçe 40 26
  • 8 Göztepe 37 26
  • 9 Gaziantep FK 32 26
  • 10 Yukatel Denizlispor 31 26
  • 11 Antalyaspor 30 26
  • 12 Gençlerbirliği 28 26
  • 13 Kasımpaşa 26 26
  • 14 Atiker Konyaspor 26 26
  • 15 Evkur Yeni Malatyaspor 25 26
  • 16 Çaykur Rizespor 25 26
  • 17 MKE Ankaragücü 23 26
  • 18 Kayserispor 22 26
  • Detaylı puan durumu için tıklayın
  • TakımlarPO
  • 1 Hatayspor 53 28
  • 2 BB Erzurumspor 47 28
  • 3 Bursaspor 46 28
  • 4 Adana Demirspor 45 28
  • 5 Akhisar Belediyespor 45 28
  • 6 Fatih Karagümrük 43 28
  • 7 Altay İzmir 43 28
  • 8 Ümraniyespor 40 28
  • 9 Giresunspor 38 27
  • 10 Keçiörengüçü 35 28
  • 11 Balıkesirspor 35 28
  • 12 Menemenspor 35 28
  • 13 Istanbulspor 33 27
  • 14 Altınordu 31 28
  • 15 Boluspor 25 28
  • 16 Osmanlıspor 24 28
  • 17 Adanaspor 20 28
  • 18 Eskişehirspor 17 28
  • Detaylı puan durumu için tıklayın
  • TakımlarPO
  • 1 Liverpool 82 29
  • 2 Manchester City 57 28
  • 3 Leicester City 53 29
  • 4 Chelsea 48 29
  • 5 Manchester United 45 29
  • 6 Wolverhampton Wanderers 43 29
  • 7 Sheffield United 43 28
  • 8 Tottenham Hotspur 41 29
  • 9 Arsenal 40 28
  • 10 Burnley 39 29
  • 11 Crystal Palace 39 29
  • 12 Everton 37 29
  • 13 Newcastle United 35 29
  • 14 Southampton 34 29
  • 15 Brighton & Hove Albion 29 29
  • 16 West Ham United 27 29
  • 17 Watford 27 29
  • 18 Bournemouth 27 29
  • 19 Aston Villa 25 28
  • 20 Norwich City 21 29
  • Detaylı puan durumu için tıklayın
  • TakımlarPO
  • 1 FC Barcelona 58 27
  • 2 Real Madrid 56 27
  • 3 Sevilla FC 47 27
  • 4 Real Sociedad 46 27
  • 5 Getafe CF 46 27
  • 6 Atlético Madrid 45 27
  • 7 Valencia CF 42 27
  • 8 Villarreal CF 38 27
  • 9 Granada CF 38 27
  • 10 Athletic Club 37 27
  • 11 CA Osasuna 34 27
  • 12 Real Betis 33 27
  • 13 Levante UD 33 27
  • 14 Deportivo Alavés 32 27
  • 15 Real Valladolid 29 27
  • 16 SD Eibar 27 27
  • 17 RC Celta 26 27
  • 18 RCD Mallorca 25 27
  • 19 CD Leganés 23 27
  • 20 RCD Espanyol 20 27
  • Detaylı puan durumu için tıklayın