Veri Politikası

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ("KVKK") uyarınca, XXXXX olarak ("XXXXX") kişisel verilerinizi güvenliği konusunda azami özeni göstermekteyiz. KVKK kapsamında sizleri bilgilendirmek isteriz.

Kişisel verilerinize ilişkin

KVKK uyarınca "kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi" kişisel veridir. Bu bağlamda işbu sayımla sınırlı kalmamak kaydıyla size daha iyi hizmet verebilmek, istatiksel çalışmalar yapabilmek, reklam ve pazarlama faaliyetimizi yürütebilmek adına; adınız, soyadınız, cinsiyetiniz, doğum tarihiniz ve doğum yeriniz, telefon numaranızın, resim, görüntü ve ses kaydınız, IP adresiniz, elektronik posta adresiniz, sosyal medya hesapları üzerinden bağlanılması durumunda o kanala ait bilgileriniz başta olmak üzere kullanıcı olarak kişiliğinizle doğrudan veya dolaylı olarak tanımlanan her türlü kişisel bilgileriniz kişisel veri sıfatıyla KVKK kapsamında tarafımızca saklanacaktır.

Kişisel verilerinizin kimlerle paylaşılacağına ilişkin

Toplanan kişisel verileriniz; XXXXX ve ona bağlı doğrudan veya dolaylı bağlı olduğu grup şirketleri tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalanabilmeniz, müşteri ve izleyicilerimizi tanımak, faaliyet gösterdiğimiz alanlarda tercihlerinizi ve kullanım alışkanlarınızı anlamak, buna ilişkin araştırma, bilgilendirme yapabilmek, pazarlama ve reklam çalışmalarımızı şekillendirmek, şirket stratejimizi belirlemek ile XXXXX insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, grup şirketlerimize, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu'nun 8 ve 9 numaralı maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

Kişisel verilerinizi toplama yöntemi ve hukuki sebebine ilişkin

Kişisel Verileriniz, her türlü yazılı, sözlü veya elektronik ortam üzerinden verdiğiniz beyan ve onaylarla toplanmakta ve KVKK'ın 5 ve 6 numaralı maddelerinde listelenen şartlara uygun olarak işlemektedir.

Kişisel Verileriniz yönelik haklarınıza ilişkin

KVKK'ın 11 numaralı maddesi gereği aktifbulten.com.tr sitesi üzerinden başvurarak:

  • Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme
  • KVKK ile öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin düzeltilmesini talep etme veya silinmesini talep etme hallerinde yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz.
Çerez (Cookie) kullanımına ilişkin

Çerezler (Cookie) internet sitemizi ziyaret ettiğinizde veya mobil uygulamamızı kullanmanız halinde internet tarayıcınız tarafından yüklenen ve bilgisayar veya mobil uygulama kullandığınız cep telefonu, tablet (vb.) içinde tanımlama dosyalarıdır. Tarafınıza daha iyi hizmet sunabilmek için iş bu Kişisel Verilerinizi kullanma koşullarına bağlı kalarak sitemizde gezinme bilgilerinizi saklamakta; 3. Kişilerle paylaşabilmekteyiz. Kalıcı çerez ve geçici çerez olmak üzere iki tür çerez bulunmaktadır. Kalıcı çerez, internet sitemizi ziyaret ettiğinizde oluşturulur ve geçerlilik süresi bitene kadar saklı kalmaya devam eder. Geçici çerez, internet sitemizi ziyaret ettiğiniz esnada oluşturulur ve internet sitemizde geçirdiğiniz süre boyunca aktif kalır daha sonra erer.

Çerezlerin bilgisayarınızda saklanmasını istemiyorsanız tarayıcınızın ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilirsiniz. Çerez yönetim ayarları tarayıcıdan tarayıcıya farklılık göstermekte ve modern tarayıcıların yardım menüleri altında çerezlere ilişkin detaylı bilgiler yer almaktadır.

Kişisel verilere ilişkin iletişim izin metni

İşbu metin ile birlikte, paylaşmış olduğunuz isim, soy isim, yaş, cinsiyet, medeni durum, yaşanılan bölge, eğitim düzeyi, ilgi alanları, her türlü yazılı ve görsel basına ilişkin alışkanlığı-tercih, zevk ve beğeniler, fatura içerikleri, cep telefonu numarası, mail, IP adresi ve ikametgâh adres bilgileri ile kredi kartı bilgileri gibi kişisel bilgilerinizin toplanması; kişisel bilgilerinizin; tarafınıza çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi, satış, pazarlama ve benzer amaçlı her türlü iletişim mesajlarının gönderilmesi, istatiksel bilgi oluşturulması amacıyla; otomatik olan/olmayan yöntemlerle temin, devralınma, yasal azami süreler aşılmamak üzere öngörülecek süre ile yurt içinde ve dışında yazılı/manyetik arşivlere kaydedilme, depolanma, muhafaza, elde edilebilir hale getirilme, kullanılma, güncellenme, değiştirilme, birleştirilme, yeniden düzenlenme, sınıflandırılma, açıklanma, paylaşım, (yurt içinde-dışına) aktarılma, transfer ve sair işlenmelere tabi tutulabilecek ve aynı amaçlara yönelik olarak; tüm XXXXX Murat Öztürk ile de paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktasınız.

Bu kişisel verileriniz satış pazarlama amaçlı tarafınızı bilgilendirme, kişi hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla hukuken meşru menfaatler için gereken veya zorunlu olan durumlarda, olası gönderilerinizin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta, kargo yoluyla bildirimlerimizin ve ürünlerinizin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, ilgili mevzuat hükümlerine riayet edilerek 3. kişi/kurumlarla paylaşılacaktır. Kanunen zorunlu ise bazı uygulamalar için ayrıca izniniz de rica edilebilecektir. XXXXX Murat Öztürk'e başvurunuzla kişisel verileriniz isteminize göre silinebilir, yok edilebilir veya anonim hale getirilebilir. Bu başvurunuza karşı yasal azami sürede talepleriniz yerine getirilecektir.

Puan Durumu
  • TakımlarPO
  • 1 Beşiktaş 84 40
  • 2 Galatasaray 84 40
  • 3 Fenerbahçe 82 40
  • 4 Trabzonspor 71 40
  • 5 Sivasspor 65 40
  • 6 Hatayspor 61 40
  • 7 Aytemiz Alanyaspor 60 40
  • 8 Fatih Karagümrük 60 40
  • 9 Gaziantep FK 58 40
  • 10 Göztepe 51 40
  • 11 Atiker Konyaspor 50 40
  • 12 Başakşehir 48 40
  • 13 Çaykur Rizespor 48 40
  • 14 Kasımpaşa 46 40
  • 15 Evkur Yeni Malatyaspor 45 40
  • 16 Antalyaspor 44 40
  • 17 Kayserispor 41 40
  • 18 BB Erzurumspor 40 40
  • 19 MKE Ankaragücü 38 40
  • 20 Gençlerbirliği 38 40
  • 21 Denizlispor 28 40
  • Detaylı puan durumu için tıklayın
  • TakımlarPO
  • 1 Adana Demirspor 70 34
  • 2 Giresunspor 70 34
  • 3 Yilport Samsunspor 70 34
  • 4 Istanbulspor 64 34
  • 5 Altay İzmir 63 34
  • 6 Altınordu 60 34
  • 7 Keçiörengücü 58 34
  • 8 Ümraniyespor 51 34
  • 9 Tuzlaspor 47 34
  • 10 Bursaspor 46 34
  • 11 Royal Hastanesi Bandirmaspor 42 34
  • 12 Boluspor 42 34
  • 13 Balıkesirspor 35 34
  • 14 Adanaspor 34 34
  • 15 Menemenspor 34 34
  • 16 Akhisar Belediyespor 30 34
  • 17 Ankaraspor 26 34
  • 18 Eskişehirspor 8 34
  • Detaylı puan durumu için tıklayın
  • TakımlarPO
  • 1 Arsenal 0 0
  • 2 Aston Villa 0 0
  • 3 Brentford 0 0
  • 4 Brighton & Hove Albion 0 0
  • 5 Burnley 0 0
  • 6 Chelsea 0 0
  • 7 Crystal Palace 0 0
  • 8 Everton 0 0
  • 9 Leeds United 0 0
  • 10 Leicester City 0 0
  • 11 Liverpool 0 0
  • 12 Manchester City 0 0
  • 13 Manchester United 0 0
  • 14 Newcastle United 0 0
  • 15 Norwich City 0 0
  • 16 Southampton 0 0
  • 17 Tottenham Hotspur 0 0
  • 18 Watford 0 0
  • 19 West Ham United 0 0
  • 20 Wolverhampton Wanderers 0 0
  • Detaylı puan durumu için tıklayın
  • TakımlarPO
  • 1 Atlético Madrid 86 38
  • 2 Real Madrid 84 38
  • 3 FC Barcelona 79 38
  • 4 Sevilla FC 77 38
  • 5 Real Sociedad 62 38
  • 6 Real Betis 61 38
  • 7 Villarreal CF 58 38
  • 8 RC Celta 53 38
  • 9 Granada CF 46 38
  • 10 Athletic Club 46 38
  • 11 CA Osasuna 44 38
  • 12 Cádiz CF 44 38
  • 13 Valencia CF 43 38
  • 14 Levante UD 41 38
  • 15 Getafe CF 38 38
  • 16 Deportivo Alavés 38 38
  • 17 Elche CF 36 38
  • 18 SD Huesca 34 38
  • 19 Real Valladolid 31 38
  • 20 SD Eibar 30 38
  • Detaylı puan durumu için tıklayın