3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta namağlup olarak mücadele eden Aliağaspor FK, evinde konuk ettiği Çorluspor engelini 88. dakikada attığı tek golle üç puanın sahibi oldu.

Gözden kaçırmayın

Aliağa Petkimspor, Reggiana'ya YenildiAliağa Petkimspor, Reggiana'ya Yenildi

Bu sezon 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta namağlup olarak mücadele eden Aliağaspor FK, evinde konuk ettiği ve grubun 25. hafta maçı Çorluspor engelini 88. dakikada attığı tek golle üç puanın sahibi oldu.

Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney ile Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ın da tribünden destek verdiği Aliağa Atatürk Stadı'ndaki maçın ilk 45 dakikası golsüz bitti. İkinci yarıda da üç puan için gole yönelik baskılı bir mücadele veren Aliağaspor FK, Çorluspor filelerini 88. dakikada havalandırdı.  Aliağaspor FK, evinde konuk ettiği Çorluspor maçının tek golü 88'inci dakikada Oktay Kancı'dan geldi.

Konuk ekip Çorluspor oyuncusu Erdinç Karakaş, 90+6'ncı dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı.

Aliağaspor FK bu galibiyetle puanını 46'ya çıkarıp Play-Off barajındaki yerinin korurken, lider 52 Orduspor FK, konuk olduğu Pazarspor'a 2-1 mağlup olması ile arasındaki puan farkını da 5'e düşürdü.

Ligde bir sonraki maçı 26 Mart Çarşamba günü  52 Orduspor'a konuk olacak Aliağaspo FK, 2 Nisan Çarşamba günüde ertelenen 21. hafta maçı Pazarspor deplasmanında mücadele edecek.