Teknik Direktör Mesut Toros ve ekibiyle ilk geçen hafta ilk maçına çıkan ve konuk ettiği Pazarspor ile 0-0 berabere kalan Aliağaspor FK, yarın Karabük İdmanspor ile karşılaşacak.
Teknik Direktör Fatih Çardak ile yollarını ayırarak Mesut Toros ve ekibiyle çalışmalara başlayan Aliağaspor FK, geçen hafta yeni teknik ekiple evinde oynadığı ilk maçında Pazarspor ile 0-0 berabere kalmış ve 1 puana razı olmuştu.

Gözden kaçırmayın

Aliağaspor FK, yeni teknik ekiple ilk antrenmanını yaptıAliağaspor FK, yeni teknik ekiple ilk antrenmanını yaptı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele veren Aliağaspor FK, yarın (19.10.2024 Cumartesi) 15:30'da Karabük İdmanspor ile karşılaşacak.

Teknik Direktör Fatih Çardak ile yollarını ayırarak Mesut Toros ve ekibiyle çalışmalara başlayan Aliağaspor FK, geçen hafta yeni teknik ekiple  evinde oynadığı ilk maçında Pazarspor ile 0-0 berabere kalmış ve 1 puana razı olmuştu. Yeni Teknik Direktör Mesut Toros ile bu haftada evinde mücadele edecek olan Aliağaspor FK, yarın (19.10.2024 Cumartesi) 15:30'da Karabük İdmanspor ile karşılaşacak.

TFF 3. Lig 3. Grupta yarın 15:30'da Karabük İdmanspor ile sezonun 7. hafta maçına çıkacak Aliağaspor FK, 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 10 puanla, 3. sırada bulunuyor. Aliağa Atatürk Stadı'nda oynanacak olan maçı Hakem İbrahim Elmas yönetecek.