Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanlığı, Yeni Şakran'a Mahalle temsilciliği açtı.

Gözden kaçırmayın

Sözlü olarak yapacağız, edeceğiz dendi ama yazılı olarak yokSözlü olarak yapacağız, edeceğiz dendi ama yazılı olarak yok

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa İlçe Başkanlığı, Yeni Şakran'a Mahalle temsilciliği açtı. Açılılşa Aliağa'dan ve Yeni Şakran'dan partililer katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aliağa Yeni Şakran Mahalle Temsilciliği açılışında saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımız okundu. Ardından ilçe yöneticilerinden Ziya Yıldız, açılış için gelen partililere hitaben bir konuşma yaparak, " açılışını yaptığımız Aliağa Yeni Şakran Temsilciliğimiz, Aliağalılara, Yeni Şakranlılara ve partimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. Yıldız'ın konuşmasaının ardından toplanan kalabalığa bir konuşma yapan Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, "Buraya gelen herkese çok teşekkür ederim, temsilciliğimiz partimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yapılan kısa konuşmaların ardından açılış kurdelasını önceki ilçe başkanları Özcan Durmaz, Özlem Şan Oğuzhan, Aliağa Kadın Kolları Başkanı Başak Karadayı, Meclis üyesi Verda Arpacı ve eski ilçe yöneticilerinde İlhan Aktaş kesti.