TFF. 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Aliağaspor FK, Lig’in 4. haftasında evinde konuk ettiği 1922 Konyaspor'u 3 golle mağlup etti.

Gözden kaçırmayın

Aliağaspor FK'nın yarınki konuğu Karabük İdmanyurduAliağaspor FK'nın yarınki konuğu Karabük İdmanyurdu

TFF. 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Aliağaspor FK, Lig’in 4. haftasında evinde konuk ettiği 1922 Konyaspor'u 3 - 0 mağlup etti. Kendi seyircisi önünde atak ve iyi bir oyun sergileyen Aliağaspor FK, her iki devrede de üstün olan taraf oldu. Maç boyunca oyunun hakimiyetini elinde bulunduran Aliağaspor FK, seyircisi önünde hem ilk yarıda, hemde ikinci yarıda golle taraftarını mutlu etti. 

TFF. 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Aliağaspor FK, Lig’in 4. haftasında evinde konuk ettiği 1922 Konyaspor'a karşı ilk golünü 45+1'de Berke Bıyık ile bulan Aliağaspor FK, ikinci devreye de atak başladı. 77. dakikada Mustafa Saymak'ın golüyle 2 - 0 yakalayan Aliağaspor FK, 90+2'de Muhammed Raşit Şahingöz'ün attığı golle maçı 3 - 0 kazanmayı bildi.

3 - 0'lık skorla 3 puanı alan Aliağaspor FK, bu sonuçla birlikte 8 puanla TFF. 3. Lig 3. Grupta, 2. sıraya yükseldi. Konuk ekip 1922 Konyaspor, 11. sıraya düştü.

Yoğun ilginin olduğu, kalabalık bir taraftar grubunun takımını tribünden desteklediği maçı, Aliağa Belediye Başkanvekili Mesut Öztürk ve Aliağa FK başkanı Kamil Önal'da tribünden takip etti.