MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu dün Aliağa'da "Millet Vekili ile buluşuyor" programını gerçekleştirdi.

Gözden kaçırmayın

CHP'nin kuruluş yıldönümü törenine Aliağa'da katılım az olduCHP'nin kuruluş yıldönümü törenine Aliağa'da katılım az oldu

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Başkanı Nuray Aydemir  "Millet Vekiliyle Buluşuyor" programı dahilinde dün Aliağa'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdiler.

"Millet Vekiliyle Buluşuyor" programı dahilinde dün ilk olarak sabah kahvaltıda, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, MHP İlçe Başkanı Nuray Aydemir beraberinde Aliağa Muhtarları ile biraraya gelen Osmanağaoğlu,  Aliağalı muhtarların sorun ve beklentileri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Osmanağaoğlu, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, İlçe Koordinasyon ve İl Yöneticisi Adnan Şaylan, İlçe Başkanı Nuray Aydemir ve Aliağa İlçe Yönetiminde Kenan Erim'le birlikte önce Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney'i  makamında ziyaret etti. 

Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney'i  makamında ziyaret ettikten sonra yeni görevine atanan Aliağa İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Can'ı ziyeret eden Osmanağaoğlu, daha sonra Aliağa 32 No’lu Kasalı Kamyoncular Kooperatifi Başkanı Murat Turhan’ı kooperatif binasında ziyaret etti. 

Ziyaretlerine Aliağa Devlet Hastanesi Başhekimi Yalçın Koçyiğit,  Aliağa Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Hakan Şengül ve Petrol-iş Aliağa Şube Başkanı Hasan Toptan'ı makamlarında ziyaret ederek devam eden Osmanağaoğlu ziyaret ettiği kurumlarla görüş alışverişinde bulundu.

Yaptığı kurum ziyeretlerinden sonra Aliağa İlçe Başkanlığı binasında Türk Eğitim Sen yetkililerini ağırlayan Osmanağaoğlu, daha sonra Aliağa Belediyesi'ne ait Alia Atla Terapi Merkezi'ne geçti. Beraberinde Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'ında olduğu Osmanağaoğlu, Alia Atla Terapi Merkezi'nde bulunan atları sevdi ve merkezin çok iyi planlanmış olduğunu dile getirdi.

MHP Genel Sekreter Yardımcısı, İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nu Aliağa ziyareti, Alia Atla Terapi Merkezi ziyaretinden sonra buldu.