Alevi Kültür Derneği Aliağa Şubesi tarafından Aliağa Cemevi'nde gerçekleştirilen Aşure Etkinliği'ne katılım yüksek oldu.

Gözden kaçırmayın

13. ŞAKİR SÜTER GAZETECİLİK YARIŞMASI’NIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU13. ŞAKİR SÜTER GAZETECİLİK YARIŞMASI’NIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

Alevi Kültür Derneği Aliağa Şubesi, 21 Temmuz pazar günü Aşure Etkinliği düzenledi. Aliağa Cemevi'nde düzenlen etkinliğe, Aliağa Belediye Başkan Yardımcıları, Aliağa Belediye Meclis Üyeleri, ilçe siyasi parti başkanları, sendika başkanları ve vatandaşlar geniş katılım gösterdi.

Aliağa Cemevinde düzenlenen etkinlik, pazar günü saat 16:00'da başladı. Aliağa Cemevi’nde gerçekleştirilen aşure etkinliğine yoğun katılım oldu. Programa; siyasi partilerin ilçe başkanları ve yöneticileri, belediye meclis üyeleri, oda başkanları, dernek başkanları, sendika temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konuşmaların yapıldığı ve duaların okunduğu etkinlik, aşure ikramından sonra Alevi Kültür Derneği Aliağa Şubesi yönetiminin tüm katılımcılara ve misafirlere teşekküründen sonra son buldu.