TFF 2. Ligde mücadele eden Menemen FK, teknik direktörü Yılmaz Vural ile yollarını ayırdı.

Gözden kaçırmayın

GÜNEYDOĞU AVRUPA ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI SONA ERDİGÜNEYDOĞU AVRUPA ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI SONA ERDİ

2024-2025 sezonunda TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Menemen FK, teknik direktörü Yılmaz Vural ile yollarını ayırdı. Klupten dün yapılan açıklamada, "Tüm camiamız ve Menemen ilçesine kattığı pozitif enerjiyle, kulübümüze verdiği hizmetler için Teknik Direktörümüz Sn. Yılmaz Vural’a teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde kendisi ve ekibine başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural ile yollarını ayırdıklarının bilgisini dün veren Menemen FK, aradan 24 saat geçmeden yeni teknik direktörünü açıkladı. Menemen FK'dan yapılan yeni açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Sn. Burhanettin Basatemür ile anlaşmaya varmıştır. Basatemür ve ekibine hoş geldin diyor, Şanlı Armamız altında başarılar diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Menemen FK idari binasında Kulüp Başkanı Bilgin Tokul ile bir araya gelen teknik direktör Burhanettin Basatemur ve yardımcıları, sözleşmelerine imza attılar. Menemen FK'dan yapılan yeni açıklamada, "Teknik direktörümüz Sn. Burhanettin Basatemür, Kulüp Başkanımız Sn. Bilgin Tokul ile bir araya gelerek sözleşmesine imza atmıştır. Basatemür’ün yardımcılıklarını; Mustafa İzgi (Yardımcı antrenör), Cenk Decdel (Atletik performans), Oğuzhan Güngör (Kaleci antrenörü) ve Anıl Cırıkoğlu (Maç ve performans analiz antrenörü) yapacaktır." denildi.