1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 98’inci yılı Aliağa'da da coşkuyla kutlandı.

Gözden kaçırmayın

13. ŞAKİR SÜTER GAZETECİLİK YARIŞMASI’NIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU13. ŞAKİR SÜTER GAZETECİLİK YARIŞMASI’NIN ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nın 98’inci yılı yurt genelinde olduğu gibi Aliağa’da da coşkuyla kutlandı.

Cumhuriyet Meydan’ında düzenlenen resmi törenle başlayan kutlamalar, Aliağa Eski Çekek Yeri’nde düzenlenen yarışmalarla devam etti.

Aliağa Kaymakamlığı koordinesinde, Aliağa Belediyesi, Aliağa Liman Başkanlığı, İMEAK DTO Aliağa Şubesi, Aliağa Su Ürünleri Kooperatifi, Aliağa Amatör Balıkçılık ve Spor Derneği işbirliğinde, Aliağa Su Altı Sporları ve Yelken Kulübü’nün destekleri ile Aliağa Eski Çekek Yeri’nde düzenlenen halat çekme, kürek çekme, 9*9 motor ve el incesi atma yarışlarındaki mücadeleler nefes kesti. Ayrıca Jet Ski ve flyboard gösterileri ise etkinliklere renk kattı.

Aliağa halkının yoğun katılım gösterdiği yarışlarda dereceye giren kişi ve takımlara çeşitli ödüller ve sertifika takdim edildi. 4 kategoride düzenlenen yarışmalarda dereceye giren kişi ve takımlara ödülleri Aliağa Kaymakamı Zekeriya Güney, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Aliağa Garnizon Komutanı Albay Faruk Altun ve İMEAK DTO Aliağa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek tarafından takdim edildi.

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nı bu yıl da coşkuyla sorumluluk alanlarında kutladıklarını ifade eden İMEAK DTO Aliağa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Şimşek, “ Aliağa Kaymakamlığımızın koordinesinde Odamız ve diğer kurumlarımızın katılımlarıyla birlikte organize etmiş olduğumuz çeşitli etkinlik ve yarışmalarla sektör olarak halkımızla bir araya gelerek bayramımızı coşkuyla kutladık. Katılım ve katkılarından dolayı emeği geçen herkese bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.