CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, 30 Haziran'da Kocaeli/Gebze'de gerçekleştirilecek olan "Geçinemiyoruz Emek Mitingi" ne Aliağa'dan otobüs kaldırılacağını duyurdu.

Gözden kaçırmayın

Meclis Toplantısında Aliağa'nın elektrik sorunu konuşulduMeclis Toplantısında Aliağa'nın elektrik sorunu konuşuldu

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, 30 Haziran'da Kocaeli/Gebze'de gerçekleştirilecek olan "Geçinemiyoruz Emek Mitingi" ne Aliağa'dan otobüs kaldırılacağını duyurdu.

CHP Aliağa İlçe Başkanlığı, miting için CHP Aliağa ilçe binası önünden ücretsiz otobüs kaldırılacağını belirterek, halka katılım çağrısında bulundu. 

Miting ile ilgili Aktif Radyo ve Aktif Bülten'e açıklamalarda bulunan CHP Aliağa İlçe Başkanı Ali Serçe, “Yerel seçimlerden sonra bugüne kadar atanamayan öğretmenler, mülakat mağdurları, emekliler, çay üreticileri ve buğday üreticileri için düzenlenen mitinglerden sonra 30 Haziran’da Kocaeli’de ‘Emek Mitingi’ düzenlenecektir.

Türkiye’nin dört bir yanındaki; emeklisi, işçisi, çiftçisi, öğrencisi, esnafı ‘Geçinemiyoruz’ diyor. Madem ki geçinemiyorsunuz, madem ki sonuç yok, o zaman asgari ücrete zam yapılması gereken günden bir gün önce Kocaeli’de, Gebze’de büyük ‘Geçinemiyoruz Mitingi’ ne katılım bekliyoruz.

Türkiye’de emeği sömürülen, yıllarca çalışmasının sonucunda emekli maaşı eriyerek pula dönen, ürettiği ürünü para etmeyen, asgari ücretle yaşam savaşı veren, hayat pahalılığı altında ezilen tüm emekçileri ve onların yaşadığı bu zulmü yüreklerinde hisseden herkesi 30 Haziran’da Kocaeli Gebze’de ‘Geçinemiyoruz Mitingi’ne bizlerle birlikte olmaya çağırıyoruz.

Ekonomik krizin en can yakıcı hali ile yaşandığı bu günlerde, tarafımız her zaman emekten ve emekçiden yanadır. Ezilen, hor görülen, mağdur olan kim varsa, Cumhuriyet Halk Partisi olarak sesi ve soluğu olmaya devam edeceğiz ve vatandaşımızın açlıkla sınanmasına asla izin vermeyeceğiz. Bizler, iktidarın milletimize yaşattığı ekonomik sıkıntıların sorumluluğuna ortak olmayacağız, onlara dur diyeceğiz!

İktidarın bu zulmüne karşı gerçekleştireceğimiz ‘Geçinemiyoruz Mitingi’ne katılmak isteyen vatandaşlarımız için Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa İlçe Başkanlığı önünden ücretsiz otobüs kaldırılacaktır. Katılmak isteyenlerin ilçe başkanlığımıza müracaat etmeleri veya 0232 616 1875 numaralı telefonumuzu arayarak isimlerini kaydetmelerini rica ederiz.” dedi.